Madonna di Campiglio: Sommerens perle

30 Giugno 2024
Comments off
507 Views

Madonna di Campiglio: Sommerens perle
I hjertet af Parco Naturale Adamello Brenta kan du nyde en grøn ferie dedikeret til udendørsaktiviteter. Et paradis under åben himmel for cyklister, trekkingelskere og familier.

Et grænseløst naturligt fitnesscenter
Skilifterne er åbne fra d. 8. Juni til d. 22. September 2024

Madonna di Campiglio er anerkendt som den prestigefyldte turistdestination, hvor man kan tilbringe sin ferie i sneen i Brenta Dolomitterne. Om vinteren er Dolomitterne det største skiområde i Trentino.

Om sommeren med sine tætte nåleskove, sine frodige bjerge med græsgange og dets boblende bjergvandløb, bliver Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta til et udendørsområde med navnet Outdoor Area Campiglio Dolomiti di Brenta Val di Sole Val Rendena. Et grænseløst naturligt fitnesscenter hvor man kan dyrke alle former for sport i kontakt med naturen.

Udendørsområdet er det ideelle valg til en perfekt aktiv ferie med familie eller venner. Dette område byder på oplevelser for alle bjergelskere.

Her, blandt fortryllende bjergudsigter som udvikler sig mellem Val di Sole og Val Rendena i hjertet af naturparken

Adamello Brenta og de monumentale Dolomitter (UNESCO verdensarv), finder man moderne skilifter.

Skilifterne giver mulighed for hurtigt at nå startpunkterne for stier og ruter. De kan følges til fods eller cykel. Man kan komfortabelt ankomme til en af de mange alpehytter, hvor man kan nyde traditionens ægte aromaer og smag fra Trentino.

Den gode sæson for Outdoor Area starter d. 8. Juni og slutter d. 22. September 2024. Områdets skilifter bliver porten til de smukkeste Dolomit-toppe med store eventyr.

En destination, der tilbyder en unik kombination af sport, natur, kultur og afslapning som er blevet implementeret med tjenester, der gør det til en topdestination.

Et kort med mange fordele få dig til at nyde en bekymringsfri ferie
Takket være feriekortene Val di Sole Guest Card, DoloMeet PASSion og DoloMeet PASSion Silver, vil dem der vælger at tilbringe deres ferie i bjergene i Val di Sole og Val Rendena, nyde talrige fordele (hvis de opholder sig i tilknyttede faciliteter).

Kortene, i forhold til deres kompetenceområde indenfor turisme, garanterer adgang til skilifterne i Outdoor Area Campiglio. Udover det kan du få adgang til adskillige andre kulturelle, gastronomiske og naturskønne oplevelser.
For mere information besøg SKI.IT.

Fra d. 8. Juni til d. 22. September vil kortholdere kunne nyde en række fordele og rabatter for at opdage vidunderne i Val di Sole og Trentino.

For mere information besøg www.visitvaldisole.it.

DoloMeet PASSion og
DoloMeet PASSion Silver
DoloMeet PASSion og DoloMeet PASSion Silver er kortene, der giver dig mulighed for at bruge skilifterne til at nå højderne og opdage den smukkeste udsigt over Brenta Dolomitterne. Eller nyd en pause i de mest stemningsfulde bjerghytter i Madonna di Campiglio og Pinzolo.

Udover indholdet der allerede er inkluderet i DoloMeet Guest Card eller DoloMeet Guest Card Silver, garanterer DoloMeet PASSion adgang til Madonna di Campiglios og Pinzolos skilifter.
DoloMeet PASSion Silver garanterer i stedet adgang til Pinzolos skilifter, inklusive indholdet der allerede er inkluderet i DoloMeet Guest Card Silver.

DoloMeet PASSion og DoloMeet PASSion Silver giver således flere muligheder for at opleve bjergene, ved at kombinere adgang til faciliteterne med de mange aktiviteter der er planlagt for de forskellige korte. For eksempel: to gratis udflugter med bjergguider, en gratis naturskøn aktivitet med operatørerne af Parco Naturale Adamello Brenta, en gratis guidet tur på mountainbike, en gratis aktivitet for at introducere dig til en verden af ridning og meget mere.

Du kan få DoloMeet PASSion og DoloMeet PASSion Silver ved at konvertere DoloMeet Guest Card eller DoloMeet Guest Card Silver, som modtages på Madonna di Campiglios og Val Rendennas partnerhoteller. Hvordan konverterer du kortene?
Kortene konverteres på Mio Trentino APP efter forudbestemte priser på sæsonbestemte perioder (mere information på https://www.campigliodolomiti.it/it/dolomeetpassion).
Hvis alt dette ikke var nok, er muligheden for at vælge en pakke med unikke oplevelser blevet indført. Tag et dyk ned i Dolomitternes natur.

Gratis Outdoor Uger
I ugerne fra d. 15-30 Juni og fra d. 7-22 September tilbyder DoloMeet PASSion og DoloMeet PASSion Silver ”Free Outdoor Weeks” med masser af yderligere indhold, interessante arrangementer og unikke aftaler.

Udover de aktiviteter der allerede er tilgængelige, indeholder kortene to adrenalinpumpende aktiviteter med alpe-guider. Her en liste af de muligheder der er: To el-cykeludflugter med ledsagere, en oplevelse ”Dalle Dolomiti al Garda in E-MTB” (fra Dolomitterne til Gardasøen på E-MTB), to Canyoning-udflugter i Val Brenta, en aperitif i højde under ekstraordinære åbninger af “Tramonti in quota” (solnedgange i stor højde), en smagning i butikker eller vinbarer i området, en fantastisk oplevelse arrangeret af Madonna di Campiglios turistkontor, eller en lystfiskeaktivitet efter eget valg.

Derudover garanteres to ture pr. dag i hele opholdets varighed, op til maksimalt 14 dage, på svævebane i Madonna di Campiglio og Pinzolo. Blandt de begivenheder du ikke må gå glip af, er der: “Mountain Beat”, planlagt fra d. 15. til 23. Juni i Pinzolo, ”Incontri con testimonial dell´alpinismo” (Møderne med bjergbestigningseksperter) med to begivenheder i Juni og to i september, ”Tramonti in quote”(solnedgange i stor højde) fra d. 20.-27. Juni og fra d. 12.-19. September og ”I Suoni delle Dolomiti” (Dolomiternes lyde) med koncerter d. 8., 10., 17., 22. September 2024.

For information: www.campigliodolomiti.it

Paradiset for mountain bike
Outdoor Area er en uundgåelig destination for alle mountainbike-entusiaster, uanset om de er klassiske eller elektriske cykler. Dette område, som blev skabt mellem de to dale Val di Sole og Val Rendena, er et paradis for fede dæk i alle deres afskygninger. Det er det største cykelområde i Italien.
Opfyld ethvert eventyrbehov med kilometer af langrendsløjper, talrige enduro-stier som går ned langs skråningerne af Brenta Dolomitterne og gruppen Adamello Presanella, og fantastiske Downhill-baner der udvikler sig inden for to cykelparker: Brenta Bike Park i Pinzolo i Val Rendena, og Park Val di Sole i Daolasa af Commezzadura i Val di Sole, som ligger i det bankende hjerte af den første UCI Bike Region Italiana.
Takket være skilifterne og et unikt sommerpas er det muligt at nå punktet hvor mountainbikeruter starter både i Val di Sole og i Val Rendena.
Siden 2008 har Bike Park Val di Sole i Daolasa været verdensscenen for de vigtigste internationale mtb-konkurrencer og et downhill-paradis. Der findes fire spor. Ruten man skal kunne gennemføre, er den berygtede Black Snake, en af de mest tekniske og udfordrende baner i verden.
Selv i Pinzolo i Val Rendena vil cyklister være i stand til at tilfredsstille deres ønske om eventyr langs de spektakulære ruter i Brenta Bike Park.

En ferie i familiestørrelse
For de familier der vælger at tilbringe deres ferie i bjergene i Val Rendena og Val di Sole, er der to interessante nye funktioner.

En for de unge som er den nye Family Park skabt ved Alpe Daolasa. Den anden, designet til gourmeter og fine ganer, er i Pinzolo, hvor den nye Doss del Sabion bjerghytte er åbnet ved ankomsten af den splinternye svævebane.

Den nye Family Park Daolasa, som er tilgængelig fra den 1. Juli, handler om at gynge, klatre og spring til glæde for børn. Designet til underholdning for de små, ligger legepladsen 2.000 meter over havets overflade, ved svævebanens ankomst.
Den nye 10-personers svævebane, Prà Rodont – Doss del Sabion, er en “immersiv” svævebane: En af kabinerne er faktisk udstyret med et gennemsigtigt glasgulv for en helt speciel oplevelse.

En mere og mere grøn sjæl
En anden interessant nyhed er den nye Doss del Sabion bjerghytte, som har en totalrenoveret struktur og et nyt gastronomisk gourmet indslag.

Opførelsen af det nye anlæg og renoveringen af bjerghytten har fulgt miljøvenlige principper. Et tema som Funivie Pinzolo holder sig meget af og de har opnået kulstofneutralitet i 2024.

Mange bjerghytter har besluttet sig at deltage aktivt i det grønne fællesskab, med aktioner og valg der respekterer miljøet og sikrer dets bevaring. Let`s green har det grundlæggende mål at fjerne plastik fra bjergene.

Musik i højde og mere
Begivenhedskalenderen åbner i juni med Coppa del Mondo MTB etape i Daolasa, og fortsætter indtil efteråret med de sidste begivenheder “I Suoni delle Dolomiti” (Dolomitternes lyde), den mest berømte festival for klassisk, jazz og moderne musik i verden oppe i højderne.
Der er store nyheder for den sjette udgave af Top Dolomites Granfondo i program d. 1.-2. Juni 2024.

Begivenheden, som favner et foranderligt territorium fra Dolomitterne til Gardasøen, er fuldstændig fornyet og byder på to parallele udfordringer: Top Dolomites Cycling og Top Dolomites Trail.
Fra d. 15. til d. 23. Juni er Mountain Beat Festival, arrangementet af høj- og lavfrekvente koncerter.
Nu i sin 10. udgave af Dolomitica Brenta Bike i Pinzolo d. 29.- 30. Juni 2024, vil der blive præsenteret fire arrangementer indenfor arrangementet.

Hver sommer i næsten tredive år har “I Suoni delle Dolomiti” (Dolomitternes lyde) båret kunstens ord og de sødeste melodier der nogensinde er blevet skabt i et miljø af sjælden skønhed: Dolomitterne i dag, et UNESCO verdensarv, fungerer som scene for de største fortolkere af musikalsk panorama.
Der er fire planlagte begivenheder, som man ikke må gå glip af.

Den første begivenhed vil hilse på solopgangen d. 8. September 2024 i Passo Prà Castron. Den anden begivnhed afholdes d. 10. September 2024 ved middagstid i Vallesinella. Den tredje vil blive afholdt d. 17. September 2024, kl. 12, ved Brenta Bassa-bjerghytten. Den fjerde finder endelig sted d. 22. September 2024, kl. 12, i Camp Centener.

Fortryllelsen af et betagende panorama: Dolomitterne som gradvist bliver glødende under solens nedgående stråler, en skål med venner, kærtegnet af den kølige aftenbrise…
Hvad er mere magisk end en aperitif i højden ved solnedgang?
Mens dagen viger til nat, i Campiglio Outdoor Area, begynder “Tramonti in alta quota” (Solnedgang i højde) i Brenta Dolomitterne, og bjerghytterne bliver således steder for sammenlægning og deling. Takket være den udvidede åbning af skilifterne indtil aftenen som forbliver i drift indtil kl. 20.20.

Til sommeren 2024 er der blevet foreslået fire begivenheder på lige så mange steder: d. 21. Juni 2024 i 5 Laghi, d. 28 Juni 2024 i Pradalago, d. 13. September 2024 på bjerghytten Stoppani og d. 20. September 2024 på Spinale bjerghytten.

Comments are closed.