Italiensk kvalitetsmærke der skal beskytte brandet Made in Italy

8 Marzo 2017
789 Views

Det italienske køkken er værdsat i Danmark og i hele verden. Og når man går på en restaurant, der kalder sig italiensk, forventer man ægte italiensk mad, produceret af friske råvare og med et umiskendeligt strøg af Italiens duft og smag. I Danmark har vi i dag mere end 100 italienske restauranter, selvom de fleste er italienske inspireret eller har ikke noget at gøre med Italien. Mærket Q er den eneste officielle garanti for et 100% ægte italiensk køkken, som altid har været karakteristisk for landets kultur og historie. 19 ægte italienske restauranter har alle
rede opnået denne kvalitetsbetegnelse så danske elskere af det italienske køkken kan være sikre på kvaliteten nar de spiser på restauranten. Man kender disse restauranter på logoet med det gyldent Q og teksten Ospitalità Italiana-Italiensk gæstfrihed, som garanterer at restauranten står for den ypperste, italienske kvalitet.
Italiensk kvalitetsmærke der skal beskytte brandet Made in Italy
http://italiaq.dk/

Leave A Comment