In cucina con IL PONTE

4 Settembre 2021
Comments off
229 Views

Finalmente estate! Voglia di vacanze e di ritrovarsi intorno ad una tavola ricca di piatti allegri e colorati da condividere con i nostri ospiti

Sommerlaks
Salmone estivo

4 personer
INGREDIENSER
250 g Galbani Mascarpone
2 tsk. sennep
1 bundt purløg
Salt og peber
8 pæne, store skiver ferskrøget laks
150 g Galbani Mozzarella Minikugler
Lakserogn til pynt
1 fennikel

TILBEREDNING
Pisk mascarpone sammen med sennep, så den bliver cremet. Hak purløg fint, og rør det i cremen (gem lidt til pynt), og smag til med salt og peber. Læg to skiver ferskrøget laks på hver tallerken, og anret cremen med en teske ovenpå.

Halvér de små mozzarellakugler, og fordel dem oven på lakseskiverne. Pynt derefter med lakserogn og fintskåret, rå fennikel.

____________________________________________

Små pakker med ricotta og oliven
Fagottini ricotta e olive

8 personer
INGREDIENSER
1 rulle butterdej
100 g grønne oliven uden sten
200 g Galbani Ricotta
50 g Galbani Parmesan
Salt og peber
1 æggeblomme
Evt. 15 g sesamfrø/hørfrø


TILBEREDNING

Rul butterdejen ud, og del den i 16-18 firkanter. Hak oliven groft, og bland dem sammen med ricotta og revet parmesan. Smag til med salt og peber. Kom lidt fyld på hver firkant, og fold de fire hjørner ind mod midten, så de danner en lille, ny firkant.

Sørg for at lukke siderne godt sammen, så fyldet ikke flyder ud under bagningen. Pensl med den sammenpiskede æggeblomme. Bag dem i ovnen i 15-20 min. ved 180 grader.

Tip:
Pakkerne bliver rigtig flotte, hvis de drysses med sesam eller hørfrø, før de bages.

____________________________________________

Mascarponemousse med citron
Mousse di mascarpone al limone

4 personer
INGREDIENSER
250 g Galbani Mascarpone
100 g sukker
1 dl citronsaft og skal fra 2-3 økologiske citroner
2 dl piskefløde
25 g mørk chokolade
Pynt: knuste småkager eller pistacienødder
Citronmelisse


TILBEREDNING

Pisk mascarpone og sukker sammen.
Tilsæt citronsaft og revet citronskal, og vend det hele forsigtigt. Pisk fløden til let skum, og vend den i mascarponecremen sammen med den hakkede chokolade. Anret cremen i små glasskåle, og sæt dem direkte i fryseren i et par timer. Når du serverer retten, kan du pynte med knuste småkager eller pistacienødder og lidt citronmelisse.

Tip:
Pynt evt. også med hakket chokolade på toppen.

____________________________________________

Comments are closed.